I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Emma-Lous olika jobb-outfits

WP_20140221_15_33_03_ProKontorsråtta 9-17, ledare 18-23:15. Ser lite trött ut på bilderna och så var även fallet. Dessa togs i fredags – och jag arbetar ju mån-fre samt vissa söndagar. Brukar vara rätt mör om fredagar, arbetar ju inte bara dagtid under veckan utan även kvällstid…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *