I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Jobb, jobb, jobb!

Jobbat klart för denna vecka då! Ny dag imorgon och en hel arbetsvecka på det – me like! Blir en hel del intressant som sker nu i veckan, jobbmässigt alltså. :-)

Annars så har jag idag innan jobbet handlat hem massor av mat. I Flemingsberg såklart, Pulsen it is. Hade knappt något kött där hemma så tyckte att det var dags att handla hem lite granna. Bad maken att marinera kycklinglår och fläskytterfilé medan jag var på jobb, men han har tydligen tillagat dessa i ugn redan. Jag som tänkte tillaga en av maträtterna imorgon, men nu är det ju klart så, varför inte liksom, hehe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *