I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

TÄVLING: vinn nybakat bröd från By the Bakery direkt hem till dörren varje helg under en månad

20140223_120548

20140221_140413

I dagarna fick jag bud från By the Bakery, vilka kör ut nybakat direkt till dörren. Vilken lyx! Barnen diggade verkligen bröden och de åts upp väldigt fort. Även jag och maken tyckte om det. Färskt nybakat bröd en morgon är verklige it.

bakNu har DU chansen att vinna en prenumeration av By the Bakery!

Tävla genom att like:a By the Bakery på Facebook och lägga upp en bild på din favoritmacka med kort beskrivning och hashtagga #bythebakeryrecept så kan du bli den lyckligt lottade som vinner By the Bakery hem till dörren varje helg under en månads tid!

Är din favorit en Croque Monsier med smält ost och skinka? Toast Skagen?  Eller kanske en hederlig ägg och kaviar smörgås? Det är bara fantasin som sätter gränser! På @bythebakery på Instagram och på #bythebakeryrecept kan du få inspiration om det står still i huvudet.

Vinnaren dras 10 mars så det är bara att sätta igång. Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *