I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Ros-yoghurt från Valio – alla hjärtans dag-tips + tävling

lovebomb_prDen här godheten är bara här på tillfälligt besök, så passa på att handla den nu. Mina barn älskar ju yoghurt som ni säkert har märkt här i bloggen, och denna nyhet blev de helt sålda på när vi provade den häromveckan.

– Det är ju perfekt till imorgon då det är alla hjärtans dag, att starta morgonen med eller ha som mellanmål/kvällsmål.

Googlade efter en bild på förpackningen – och råkade hittade denna tävling hos Valio., där du skickar en kärlekshälsning till någon du håller kär och då kan vinna en rosprenumeration med tolv vackra buketter levererade direkt hem till din dörr och andra kärleksfulla priser. Jag är med och tävlar där 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *