I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Bjudning med middag och efterrätt såhär en torsdagskväll…

Hallå där! Nu kan jag blogga igen såhär på kvällskvisten, eller ja snarare 21:50 hähä. Har haft fullt upp idag och när jag hade hämtat hem barnen så hade vi besök här hemma, till Zacharias ära. Det var mina föräldrar som kom på besök för att fira honom – och med det så bjöd vi på mat och fikade därefter med hemmagjord blåbärsglass samt ProViva (till barnen) och kaffe (till oss vuxna).

20140130_181811Detta blev då middagen, liknande som igår fast på ett helt nytt vis. Det är med andra ord pulled pork (som tillagades igår) fast som tacos (tortillabröd) – på svenskt vis med grovriven morot, finstrimlad rödkål, majskorn, turkisk yoghurt (istället för gräddfil), blandade sallatsblad och salsasås. Mycket gott och uppskattat!

1555323_10152168415001257_737628464_nTill efterrätt blev det hemmagjord blåbärsglass – med blåbär som vi själva har plockat i blåbärsskogen ute på landet där vi har ett hus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *