I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

SHOPPING till barnen!

Sådär så, då har jag nu på lunchen klickat hem kläder till sönerna. Jisses vad bortskämda de är i klädväg! Nej då, men de är väldigt aktiva och deras byxor slits verkligen fort. Först tänkte jag bara köpa byxor till dem, fyra varsina – men jag ändrade mig och kände för att ge dem några tröjor också.

De har verkligen m-ä-n-g-d-e-r av kläder just nu, som de har fått den senaste tiden. Julklappar av både oss och släkt – och så min julshopping (Joshua och Zacharias) i London 2013…

ZHär är plaggen som Zacharias ska få!

J

Här är kläderna till Joshua!

2 reaktioner på ”SHOPPING till barnen!

  1. Vilka fina kläder men hur har du råd? Det måste kostat mycke? Är ju fattigaste månaden på året å så att du va i London oxå?

    1. Hej Lina och tackar – visst är det fina plagg?! Jag skulle inte shoppa såhär om jag inte hade råd, så… Det kostade inte så mycket faktiskt, med tanke på hur många plagg det blev. 981 kronor totalt för alltsammans (inte ens ett barnbidrag – och jag har två sådana + flerbarnstillägg), hos Zalando.se. Gick in på deras REA-hörna och letade efter fina plagg till bra pris. Det dyraste plagget kostade 149:- (2 st plagg till den kostnaden) och några av kläderna kostade under hundralappen. De flesta såldes för 99:-/st. Riktiga fynd – och så gratis frakt på det.

      Januari behöver inte alls vara den fattigaste månaden på året. Det handlar om hur man lägger upp julklappsköpen (antar att det är det du syftar på?). Man kan börja tidigt, som i oktober månad. Jag såg till och med att många redan i juli måndag 2013 började leta julklappar, haha. Njut lite av sommaren liksom 😉 Vissa börjar redan på mellandagsrean dagarna efter jul samt att de fyndar under årets gång när de stöter på något de tycker passar just denna person – mycket smart tänk.

      Jag personligen började inköpen i samband med London-resan, som jag under två månader sparade ihop mina respengar till (själva resan betalade jag flera månader innan). Tanken med resan var just julklapps-shopping 🙂 Jag köpte allt till mina barn där + en present till maken. Och så lite till mig själv också, men inte så värst mycket. Tanken var främst gåvor till barnen – och det var mest kläder och sedan en varsin leksak. 🙂

      Man får väl tänka som så att man inte handlar mer än vad man har råd med, dvs. att man inte går efter de här ”köp nu (i oktober), betala i januari” (eller februari som jag har sett många företag puffat för minst två år i rad nu…). Man kan ju få oanade räkningar (bilen går sönder, en glasruta krossas inom hus etc) och då är risken att man kanske inte kan betala det ena eller det andra och då står där med en kredit som kan komma att följas upp i betalningspåminnelse samt eventuellt inkasso och därefter kronofogden.

      Hoppas du fick svar på dina frågor, det blev visst lite långt här såg jag nu, hähä… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *