I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

SHOPPING: ny kavaj och nya skor till mig själv

Fashion Style. Jag är ju inte typen som shoppar åt mig själv direkt, men igår kände jag att det var dags. Jag börjar nämligen en ny anställning i nästa vecka och då vill jag se känna mig mer som en kontorsråtta, smått propert men ändå inte liksom – så det blev en ny kavaj och ett par nya skor (mer kängor typ, boots). Jag kommer ju att dra på intervjuer ibland (vid behov för artiklar) om än sitta mest på kontor, så jag vill ha den där lilla kontorskänslan i klädseln liksom – även om jag älskar att gå i mina sneakers, hihi 😉

hmprod hmprodqSåhär ser då kavajen ut, snygg huh?! Jag gillar hur den är skuren runt bröstet, kommer att bli så himla snyggt med blusar och skjortor därunder! Passade mig toppen! Det bästa med denna kavaj, är att jag både kan ha den till vardags såsom fest. Perfa!

Som ni ser på ena bilden, så kommer denna kavaj från H&M och kostade endast 299 riksdaler. Mycket bra pris, tycker jag. Och för att vara H&M så hade de väldigt många olika modeller på kavajer, så om ni är ute efter en snygg kavaj ska ni definitivt gå in där! Slappa, korta, figursydda – you name it! Just denna modell ovan finns även i gris-rosa och även den supersnygg!

bootsOch så kommer vi till skorna då, eller bootsen snarare. De hittade jag efter spring in på flera butiker, på Skopunkten. Billigt och bra det där. Det är en sorts känga, i svart läderimitation. Inte riktigt min smak på skor, men de känns väldigt stabila och bra att ha nu när det är kallt och halt ute – och det kommer kännas som en bra kombination att klä mig uppklätt men med en lite rockig attityd. Jag kommer till största del ha jeans på mig och så någon färg på skjortan som bryter av. Och så kavajen och dessa pjuck. Det blir finfint. Jeansen kommer alltså att vara innanför kängan. Ja, och så var det priset ja, 199:-, rea såklart – som hittat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *