I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Körkort på G…

537842_10152082910921257_185893166_nIdag ska jag övningsköra igen, för första gången detta år. Nu har jag bokat upp mig fram till och med slutet av februari faktiskt! Skönt att ha det gjort. Kommer att köra mellan 1-2 gånger per vecka samt ha 5 teori-lektioner som då är en gång i veckan. Och så har jag riskettan nu på torsdag kväll :-) Dags att boka halkbanan snart också!

Här går det undan minsann – som det ska vara!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *