I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

RECEPT: Fräsch rödbets- och kålsallad med timjandressing

IMG_2012Här kommer receptet på salladen som jag lovade i gårdagens inlägg. Mycket fräsch och nyttig.

Ingredienser som tillbehör till 4 personer:

2 morötter
1 rödbeta
4 romansallatsblad
50 gram rödkål
1 liten rödlök
½ röd paprika
1 msk olivolja
1 tsk balsamvinäger
1 tsk torkad timjan1 krm salt

Gör såhär:

Skala morötterna och rödbetan, grovriv dem. Strimla rödkål och romansallat, skala och hacka rödlöken, kärna ur och tärna paprikan. Lägg alltsammans i en skål och blanda om. Blanda olivolka, balsamvinäger, timjan och salt i en liten skål. Häll över salladen och rör om.

Låt väl smaka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *