I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Soft lördagskväll

Tjenixen! Vad görs? Här är vi hemma bara, barnen ligger till sängs, jag kikar runt på Facebook och maken spelar tv-spel 😀 Har inte gjort något speciellt idag, utan bara tagit det lugnt som jag nämnde i förra inlägget.

Väntar på att min make ska bli klar så ska vi kolla på en film såhär sent på lördagskvällen. Det blir mysigt som attan 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *