I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Julshopping i London – till mig själv!

IMG_1867Söt blus från Primark, endast 3 pund = 33 kronor enligt dagens kurs på börsen.

IMG_1869Var tvungen att köpa en ny bag, haha. Fick inte plats med allt, så detta blev mitt handbagage på vägen hem.

IMG_1872Dockor till min samling, älskar ju Disney. Här är Snövit, Askungen, Törnrosa och Belle.

IMG_1873

Ny väska till mig och min samling hähä.IMG_1890

Strumpor 😀

Souvenir på Big Ben – of course.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *