I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Julshopping i London – Joshua

IMG_1874Puzzle med dinosaurier, delas med storebror som gemensam julklapp.

IMG_1878Maskeraddräkt Cars 2, Blixten McQueen.

IMG_1879Tunn långärmad med Jack the Pirate.

IMG_1880Pyjamas-set Bartman.

IMG_1883

Baseball-tröja Monsters University.IMG_1886Hoodie från GAP.

IMG_1888Boxershorts Spiderman.

IMG_1896

Typiska fordon för London, taxi och dubbeldäckare. Sonen fick den när jag kom hem.

IMG_1898ÅRETS JULKLAPP: Brandbilen från CARS 😀

En reaktion på ”Julshopping i London – Joshua

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *