I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Julshopping i London – Zacharias

IMG_1874Puzzle med dinosaurier, gemensam julklapp till båda sönerna.

IMG_1875ÅRETS JULKLAPP: Flygande tefat, ska visa er en video på detta efter jul. Går ej att förklara med ord, måste ses!

IMG_1877Maskeradkläder Iron Man 3.

IMG_1880Pyjamas med Bartman.

IMG_1881Tröja med motiv av Bart Simpson.

IMG_1882Angry Birds t-shirt från Primark. Denna fick han som present när jag kom hem från London.

IMG_1885

Sweat shirt från GAP.IMG_1887Jeansbyxa från GAP.

IMG_1889Sonic boxershorts.

 

IMG_1895Keps med det där klistermärket, det är ju så viktigt i skolan nu att det är äkta.

En reaktion på ”Julshopping i London – Zacharias

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *