I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

RECEPT: enkel råsallad med grönsaker, kryddor och avokado (vegetariskt

Denna fiskgratäng smakade alla tiders. Det var en torskfilégratäng tillsammans med lök, morot, röd paprika, gul lök, vitlök, spenat, gräslök, creme fraiche, mjöl, salt och peppar – i chilihottad tomatsås. Lite kort om ingredienserna, jag kan självfallet skriva ned hela receptet under veckan. Salladen var busenkel att göra, så den kan jag skriva ned recept redan i detta inlägg.

Ingredienser till en råsallad som tillbehör till 4 personer:

2 morötter, skalade, sköljda och rivna
½ gurka, sköljd och skuren i små tärningar
½ rödlök, finhackad
½ msk olivolja
1 tsk salladskrydda
Lite salt och peppar
2 avokado

Gör såhär:

Skölj, skala, skär och hacka de ingredienser som skall. Blanda alltsammans i en skål och ringla över lite olivolja samt krydda. Rör ihop allt och servera. Ät en halv avokado per person, serveras vid sidan om salladen.

2 reaktioner på ”RECEPT: enkel råsallad med grönsaker, kryddor och avokado (vegetariskt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *