I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Kycklingköttfärssås med vitt vin, persilja och parmesan – tillsammans med Bosch MUM5

WP_20131105_17_09_18_ProNu har jag tillagat ingredienserna jag fick från Bosch i förra veckan, så uppdaterar här nu hur jag tyckte att det var. Jag utgick från detta recept, men la till vitlökskross samt att det inte stod hur mycket persilja det skulle vara – men jag tog nästan hela krukan (dess blad) och sparade lite grann till garnering. Jag gjorde även egen dressing och fyllde på salladen.

Tanken med detta utskick är att vi ambassadörer denna omgång ska använda oss utav köttkvarnen i Bosch MUM5. Det gick jättebra och det var superkul att göra. Det märks verkligen vilken skillnad det blir på att göra egen färs mot den man köper i butik. Det blev så mycket fräschare!

Barnen var även delaktiga i matlagningen så de fick senare lägga upp sina egna portioner och dekorera dem.

Nu bilder:

WP_20131105_15_52_06_ProFörst skiva kycklingfiléerna smala…

1Första malningen…

2Andra malandet…

3Och nu stekning.

WP_20131105_17_07_38_Pro

Joshuas upplägg.

WP_20131105_17_11_00_ProZacharias upplägg.

_MatglädjeLäs mer om hushållshjälpen Bosch MUM5 här och vad vårt samarbete går ut på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *