I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Hektisk vecka…

Hej hej… Det har varit mycket i veckan, väldigt mycket med blandade känslor.  Min pappa opererades bland annat och bor hemma hos oss med Rambo, så jag ser efter hur ham rehabiliteras och inte glömmer bort att äta. Sen har det hänt en annan tråkig sak som jag inte vill ta upp här i bloggen, det är alldeles privat.

Och så höll jag på att bli rånad natten  mot lördagen, haha. Jag vände på det totalt, shit vilka skills jag har hahaha. Jag var ute med Rambo nämligen, hade ju jobbat sent och tog ut honom för natten liksom. Ett gäng ungdomar kom då fram och hotade mig att de ville ha min mobil och de kontanter jag kan ha på mig…

Näe, usch för ett sånt smutsigt beteende alltså. Jag började gorma om alltifrån ghetto, föräldrar, skola, jobb, socialen och så vidare. Ena killen närmade sig hotfullt så jag försökte langa en lavett men han backade så jag fick inte in smällen. Men i alla fall, de tröttnade väl på min uppläxning så de drog haha. The winner takes it all. All in också :-)

Det är fan skamligt att bete sig så, tycker jag. Kätte coolt att ge sig på fem mot en liksom. Trash.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *