I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Fullt upp…

Men hallå där, fy tusan vad fullt upp jag har haft – me like. Jobbade först hemifrån igår, för att sedan springa på en intervju vid lunchtid och sedan iväg på jobbmöte och därefter ett annat personligt ärende som jag väljer att inte ta upp här. På kvällen hjälpte jag min bror att skriva ett personligt brev och CV med meriter och arbetslivserfarenhet då han ska söka nytt jobb. Och vet ni vad?! Jag fixade ett jobb till honom redan igår kväll, snacka om flyt! :-)

Sitter i alla fall här på lunchen, med mobilen. Måste värma på min matlåda bara, det blir kyckling i krämig currysås med innehåll av lök och grönsaker samt ris till. Det är en av mina bästa rätter med innehåll av curry, så det receptet ska jag printa ned här i bloggen så fort jag har tid. Jag kan göra det via mobilen när jag är på hemgång då jag har bilden på luren :-)

Uppdatering: Noterade att vissa av orden blir till röda länkar och det är inget jag har inställt på bloggen i alla fall, så vet ni att jag inte ligger bakom detta. Mina länkningar är blåa och inget annat.

En reaktion på ”Fullt upp…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *