I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Bosch Matglädje: matigt bud från Bosch MUM5 + recept på kycklingfärssås

20131028_173046Här snackar vi bloggbud deluxe! Mat är alltid välkommet här hemma :-) Jag och bloggen har ett samarbete med Bosch, varav jag fick hem den här snygga hushållshjälpen för ett tag sedan. Idag kom första av tredje utskicket av en kasse mat med ingredienser för 4 portioner.

Utskicket för denna gång är ingredienser för ett recept gällande pasta med kycklingfärssås. Jag har då fått kycklingfilé som jag med Bosch hushållsmaskin ska mala ned detta med köttkvarnen som jag har som tillbehör. Det ska verkligen bli superkul att göra.

Läs mer om hushållshjälpen Bosch MUM5 här och vad vårt samarbete går ut på.

_PastaHär får ni receptet direkt av mig. Klicka på bilden för att få den i större format.

_Matglädje

En reaktion på ”Bosch Matglädje: matigt bud från Bosch MUM5 + recept på kycklingfärssås

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *