I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Morsning, korsning… Grilla ute idag, tro?

Hej på er,

Här är man trötter. Fick besök sent igår kväll av en släkting, så vi satt uppe lite längre än vanligt. Vi är uppe här i alla fall och har lite planer. Gubben vill att vi ska grilla korv ute och det vore väl inte fy skam, om inte prognosen var molnigt med endast 10 grader varmt (källa: SMHI 14:00), hehe. Lilla jag som är känslig kanske, men jag gillar inte ruskväder… Blä, hehe.

Fast å andra sidan grillade vi ute 7 oktober förra året – men då var det så pass varmt den dagen att barnen kunde gå i T-shirts. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *