I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Fyndtips: 30 annonser utlagda på Tradera

page30 annonser numera utlagda på mitt Tradera. Puuuhhh, vilken tid det tog, hehe. Allt är nytt i sina förpackningar – och det är totalt 52 olika produkter som säljs. Har gjort några paket som ni ser på bilden ovan, att enskilda paket säljs solo (samfraktar såklart) men också i paket där samtliga produkter är av samma märke eller som ett av dem som är blandade.

HÄR hittar du alla annonser. De avslutas nästa lördag.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *