I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Rose Jam shower gel från Lush

image

Tappar i skrivande stund upp ett varmt bad till mig och familjen. Produkten på bilden ovan är helt underbar. Jag använder den dock inte som duschkräm, utan som badskum faktiskt :-)

Mycket härlig och naturlig produkt från Lush.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *