I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Jag ska inte sluta blogga…

Hej på er, allt väl? Här är det finfint. Tar en tidigare lunch idag, så passar på att uppdatera lite snabbt via mobilen. Jag har haft sjukt mycket att göra denna vecka, vilket har lett till att bloggen blivit lidande, men så har jag inte heller känt för att ha något att skriva direkt, då det har varit ett sådant inrutat mönster de senaste dagarna. Sorry för det, men det handlar absolut inte om att jag ska sluta blogga eller så, det är jobb och kalasplanering som stått i vägen 😛

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *