I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Förbereder inför morgondagen kalas

952778

Jag har fått ovärdelig hjälp här hemma nu på sena eftermiddagen, smet hem en timme tidigare för att förbereda inför imorgon. Min pappa hjälpte mig att tömma diskmaskinen och hämtade barnen på förskolan och min mamma lärde mig hur man gör världens godaste smörgåstårtor, så de är förberedda redan sen igår kväll, men fyllningen är gjord alldeles nyss. Jag bjöd på toast och kladdkaka 😉

Åh, jag är så oerhört tacksam för all hjälp jag har fått både igår och idag. Imorgon kommer mina föräldrar tidigare då mamma ska hjälpa mig att garnera smörgåstårtorna samt att hon tar med sig en jordgubbstårta dagen till ära också :-) Joshuas gudmor Anna tar med sig sin goda Västerbottenpaj till festen! Detta kommer att bli hur bra som helst. Och så hummer med aioli till det också, perfekt :-) Tror ingen går hungrig härifrån imorgon i alla fall!

Får se vad barnen ska ha för kläder imorgon, det är typ största problemet 😛 Sedan funderar jag lite på vilka tilltugg jag ska bjuda på. Det blir crabsticks för att följa temat, sedan enkla som chips med dipp och så vidare. Tror att jag ska köra på två dipper, en köpt och så en hemmagjord med avocado i typ guacemole. Det blir även bubbel serverat till, Pommac som ska inhandlas ikväll och läggas på kylning!

Har faktiskt inte så mycket kvar att handla eftersom alla ingredienser till smörgåstårtorna är klara sedan igår. Måste dock köpa fler creme fraiche inför garneringen. Har bara 2 dl kvar och det räcker inte till båda smörgåstårtorna…

DSC_0835Mammas lilla busfrö ska ha fest .-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *