I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

DAGENS BLOGG: Isobel

1014205_10151531662571196_1885073796_nKolla in hos min kusin Isobel, i synnerhet er som gillar att läsa om mat här på min blogg. Kusinen har samma intresse som mig när det gäller matlagning (hon bakar också), så kika in och följ henne också :-)

Vill du också få din blogg länkad? Skriv då en kommentar i detta blogginlägg och berätta varför, så kanske du blir länkad redan imorgon?! Kolla in mina andra bloggtips här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *