I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Är jag helt ifrån vettet?

image

Hmm, mycket märkligt. Jag var ute på en restaurang nyss för att äta thai-mat, men var inte alls sugen på det. Sedan smakade inte laxen bra alls, uääk. Näe, jag får hålla mig borta från sådan mat ett tag. Känns lite lustigt bara, eftersom jag älskar den här typen av mat. Hmm…

2 thoughts on “Är jag helt ifrån vettet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *