I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Tjena

God morgon cyber!

Hade verkligen fullt upp igår, så hann inte blogga. Var iväg bland annat iväg till Norsborg för en intervju och inspelning.

Vi var uppe tidigt här, jag och barnen. Gubben hade redan rymt hemifrån då han började extra tidigt idag, så vi tre här hemma rådde om varandra. Fick iväg barnen i tid, men hann aldrig dricka mitt kaffe, så det blir en kaffe-to-go istället för min del mitt i rusningen. Funkar finfint det också :-)

Håller även på och jobbar på eventet som skall hållas 7 september, det är tema Glitter & Glamour som gäller och det är mycket att tänka kring faktiskt. Men jag har kommit långt och det kommer att bli hur bra som helst :-) Lite jobbigt dock att knappra på mobilen när man sitter på ett pendeltåg 😛 I-landsproblem deluxe, hehe.

Nepp, dags att gå igenom jobb-mejlen igen, på återseende!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *