I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Vilken tårta är finast?

Jag har lite beslutsångest inför Joshuas födelsedagsfirande. Har ju bestämt mig sedan länge sedan att han alltid ska få en jordgubbstårta när han firas. Nu har han förvisso fått det i år, när bara vi i familjen firade honom, men ändå. Varför jag är kluven är för att jag ska bjuda på så mycket annat redan, se lista:

  • Hummer med aioli
  • Smörgåstårta med räkor etc
  • Smörgåstårta á Italia
  • Västerbottenpaj (Joshuas gudmor gör denna och tar med sig)
  • Crab-sticks som tilltugg
  • Pommac i vin/champagneglas
  • Dip och chips (standard, dock hemmagjord dip såklart)
  • Pynt, pynt och åter pynt

Ska bjuda på rätt mycket, så tårta kan bli för mäktigt att förvänta sig gästerna trycka i sig, hahaha. Vad tror ni? Vilken tårta nedan är finast?

DSC_0055-1024x679

Ett årskalaset, tårta 1.DSC_0057-1024x679

Ettårskalaset, tårta 2.933099

Tvåårskalaset.DSC_0177

Treårskalaset.wpid-IMAG3410-1Fyra år – firades bara av oss i familjen tidigare i somras. Fler bilder från den dagen finns här.

8 reaktioner på ”Vilken tårta är finast?

      1. Först vill jag säga grattis i efterskott till Joshua, hoppas han hade en fin födelsedag.
        Sen när det gäller tårtorna så tycker jag nr.1 var jättefin så den hade jag kört på.

  1. Gillade tvåårskalaset allra bäst då det är mycket färger och goda bär! Efter den kommer den första tårtan på andra plats.

    Kram Sanna

  2. Jag tycker att den andra och den sista tårtan är de finaste, men allihop smakar säkert bra. 🙂

    Har du alltid samma ingredienser i tårtorna? Specifikt i jordgubbsgräddtårtorna menar jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *