I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

2 reaktioner på ”Nya gympaskor till Zacharias, märke PUMA

    1. Ja, visst är de? Fanns upp till storlek 39 faktiskt :) Dessa köpte jag på Hi Sport i Kungens kurva, men det finns fler butiker i samma kedja. Sitter med mobilen nu, ska sova, men Googla på butikens namn så hittar du hemsidan och var de har sina butiker :-) I annat fall kan jag skriva ett tipsinlägg imorgon kväll eller i övermorgon (har mycket jobb framför mig imorgon, men kanske hinner tidsinställa ett när jag skriver morgoninlägget eller på lunchrasten) :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *