I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Vad tycks? Pyssla inbjudningskort från riktiga bilder, före- och efterbilder

föreefterJag är ganska så nöjd med resultatet än så länge, men är inte helt färdig än. Ska fixa randen vid tröjan så att inte den är så synlig samt nedtill vid armarna. Texten ser bra ut, men här ser det knasigt ut. Förminskade båda bilderna i Paint och satte ihop dem 😛

Förslag? :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons