I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

RECEPT: Potatissallad med bland annat fetaost, tomat och ruccola (vegetariskt)

Picknick på stranden idag – ta med mat! Här är ett kanon recept som jag brukar tillaga både till vardag som fest, visst ser det vacker ut?! Det är en oerhört god potatissallad som många av mina släktingar brukar efterfråga sommartid. Allra bäst blir rätten med färskpotatis, men det går självfallet bra med vanlig (hård)potatis också.

Ingredienser för buffé till 5 portioner:

1 kilo potatis, kokt och skivad
1 gul lök, finhackad
1 ask körsbärstomater, halverade
1 msk ljus vinäger
1 msk olivolja
Salt och peppar
300 gram fetaost (låg %), tärnad
100 gram ruccola

Gör såhär:

Koka upp potatisen tills den mjuknat och låt sedan svalna. Skär alla grönsaker och lägg i en stor bunke. Blanda olja, vinäger, salt och peppar i en liten skål och häll sedan över salladen. Häll ner den nu svalna potatisen samt fetaost och ruccola, blanda om.

Smaklig måltid!

2 reaktioner på ”RECEPT: Potatissallad med bland annat fetaost, tomat och ruccola (vegetariskt)

  1. Hej!
    Jag är en tjej på 21 år.. Började läsa din blogg nyligen. Kan du inte skriva om du har en utländsk bakrund.. Finsk?
    Dina ögon är fantastiska, mina släktingar har också såna, vi är greker dock.
    Gillar din blogg, keep it up! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *