I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Wuhuu – mycket blåbär i frysen

image

Ett helt frysfack mer eller mindre fyllt av frysta blåbär som jag och familjen har plockat denna sommar!

Totalt har vi plockat plockat 18 (mjölk)liter faktiskt. Dock är det ”bara” 9 liter i frysen (1 liter kvar från förra sommaren), då jag har gett bort 10 liter till släktingar.

Inte alls illa, huuh?! 😀

2 reaktioner på ”Wuhuu – mycket blåbär i frysen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *