I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

RECEPT: mycket enkel vegetarisk pastasallad

861388Perfekta måltiden till stranden eller om man vill vara enkel i maten.

Ingredienser till 4 portioner:

250 gram pasta (kokt och väl avrunnen)
2 stora mörka romansallatsblad (strimlat)
1 stort krispsallatsblad (strimlat)
1 orange paprika (urkärnad och tärnad)
½ ask körsbärstomater
1 burk majs (140 gram, väl avrunna)
1 msk olivolja
½ msk salladskrydda

1 avokado, urkärnad och halverad, serveras på sidan om salladen

Gör såhär:

Koka pastan och skär all sallat och grönsaker som det står i ingredienslistan. Blanda alltsammans med pastan i en skål, ringla över olivolja och strö salladskryddan. Rör om och servera genast. Skär ut avokadon och servera bredvid pastasalladen.

Smaklig måltid!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *