I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Mycket lyckad middag!

image

image

Detta åt vi till middag idag :-)

Vi utgick efter tankesättet man tager vad man haver – och vi hade inte särskilt mycket i frys, kyl och skafferi, men lyckades stuva ihop en nudelkycklingwok med ingredienser som; kycklingfilé, äggnudlar, gul lök, vitlök, broccoli, grön currypasta, soya, apelsinjuice, vatten, curry, cayennepeppar, salt och peppar.

Vill du ha hela receptet? Skriv då det i en kommentar, så kirrar jag det inom kort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *