I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

VINNARE av familjeweekend på lyxhotell samt boken ”Att gå i ettan”!!!

Vinnaren av familjeweekend på valfritt femstjärnigt hotell i Europa är A Roth:

Har min dröm i huvudet… Sätta sig på ett plan, åka iväg med underbara barn, låta dem få sin flygdröm, njuta, uppleva en ny plats med dem vid min sida. Njuta, släppa vardagen. Glömma dator, mobil hemma och köpa en karta på plats och börja utforska med barnens hjälp. Upplevelser är det bästa man kan ge sina barn, vill gärna ge dem en upplevelse utanför Stockholms gränser.

Vinnaren av boken ”Att gå i ettan” är Care69:

Min son börjar Förskoleklass till hösten och har ännu inte jättestort intresse av läsning. Men det vore kul att få hjälp och inspiration till att få honom mer motiverad och lära honom knäcka ”läskoden”.

Grattis till er båda! Har skickat mejl till er och inväntar adresser med mera. Om inte vinnarna kontaktar mig innan 28 juli 2013, drar jag nya vinnare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *