I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Jag och barnen ska på utflykt idag <3

Inte går det att sitta inne med mina två röjers, så idag bär det av till Bandängen i Högdalen. Borde ha dragit dit för länge sen, men klant som man är, glömde jag tina upp köttet som jag ska ha till pastasalladen. Nåväl, det gör inget om vi blir lite sena dit, vi har ändå inte stämt upp tid med några andra, utan åker bara vi :-)

Har du varit i Bandängen? Det är superfint där. En mycket stor park med stora grönområden som man kan sitta invid och ha picknick. De har även bänkar där man kan äta och fika. De har en liten plaskdamm där också, men vattnet däri är superkallt, hehe. Många gungor och trampbilar – ja, det mesta finns i Bandängen 😉

Här finns ett inlägg om parkleken Bandängen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *