I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Busat och haft picknick med sönerna i parken Bandängen, Högdalen

pageSådär så, nu har jag tid att uppdatera här då barnen ligger till sängs. Jag har varit med dem till Bandängen idag, jag gjorde iordning mycket matsäck som vi hade med oss, bland annat detta:

  • 2 liter vatten
  • 2 mindre flaskor fyllda med tranbärsdricka
  • Hallon-plättar
  • Plommon
  • Pastasallad med grönsaker, lök och fläskkarré samt hemgjord örtdressing
  • 2 extra flaskor med köpt dressing ifall barnen ville ha

– Ja och så engångstallrikar- och bestick samt glas och Pippi-servetter.

Ni ska få de tre recepten under veckans gång.

Vi hade kul och barnen tyckte mycket om parken (som jag redan visste att de skulle göra). Jag har fler bilder, men tog mobilkameran med mig istället för systemkameran då jag redan hade så mycket packning i vagnen 😉

Det var dock synd att vi inte kom till parken tidigare, för de bråkade så dant med varann här hemma medan jag packade och fixade med mat och dylikt. Lite jobbigt när dessa dagar sker faktiskt.

Men nu är vi hemma, glada och nöjda.

2 thoughts on “Busat och haft picknick med sönerna i parken Bandängen, Högdalen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *