I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Vinnaren av Kaspersky PURE 3.0 Total Security är…

Kaspersky PURE 3.0 boxshot

Många bra motiveringar, alltid lika svårt att välja vinnare, hua!

Grattis Sanna till vinsten. Har kontaktat dig per mejl.

Fler tävlingar finns här.

En reaktion på ”Vinnaren av Kaspersky PURE 3.0 Total Security är…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *