I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Strandhäng, shopping och drink

image

Efter att ha hängt över två timmar på stranden, tog jag mig en jordgubbsdrink på strandpromenaden :-)

image

Köpte även ett par ”Ray Ban” solglasögon av en gatuförsäljare. Han ville ha 20 euro, haha, jag pyntade 4 euro 😉

image

Köpt med mig detta från en av de dyrare affärerna. Gissa vad jag betalat för detta? 14 euro – och då shoppingpåse inräknad i priset. Palmhjärtan (längst fram, lilla burken) var dyrast, hahaha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *