I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Jag och Maggie gör Rabat

image

Först åt vi middag ute, vi valde två olika rätter som vi delade på. Denna ovan var som små köttbullar i tomatsås med ytterst goda kryddor i.

Några barn utanför restaurangen såg att vi var turister och ägaren som såg dollartecken i oss, schasade iväg dem med en ketchup-flaska…

image

Maträtten i närbild.

image

Detta var något helt annat, minns ej namnet, men gott var det i alla fall!

image

Var det inte Linda och Pelle…? 😉

Ny resväska från marknaden, betalade cirka 120 SEK för denna. Blev lite konstig bild här på hotellet dock. Ska ta bättre i dagsljus.

Naaw, så söt. Stackars kameleont. De var 10 stycken intryckta i en liiiiiten bur och fick bara gräs till mat. Vi köpte loss dem och släppte dem fria.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *