I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Hotel Le Diwan Rabat MGallery Collection – Marocko

image

image

Först och främst fick vi ett mycket fint mottagande på det femstjärniga hotellet Le diwan Rabat här i Marocko. Exellent service med tydlig information och en piccolo som bar upp våra väskor till sviten. Hotellrummet ligger på cirka 100 kvm och är gudomligt vackert med dess exklusiva möblemang.

Jag och Maggie tar ett glas rött just nu med tilltugg deluxe – i våra nyinköpta finskor från Marbella där vi spenderade gårdagen.

Från Spanien tog vi båt över till hamnen i Tangier, därefter taxi och sedan en tågresa. Sedan taxi igen hit till hotellet. Kan lova att taxiresor här i Marocko är billigt 😉

image

Sovrummet till mig och stumpan!

Fler bilder kommer senare. Håller på att ladda min mobil just nu och tänker låta den ladda klart till nästa blogginlägg.

Hoppas att ni alla har det finfint och njuter av sommaren!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *