I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Glassigt event med Arla och Jysk

image

image

Sådär! Nu har vi varit iväg på ett mycket trevligt event tillsammans med Arla och Jysk. Arla lät oss alla prova på och designa våra egna mjulglassar. Barnen tyckte mycket om glassen :-)

Nu är vi på väg hem och väl hemma kommer ni att få ta del utav ännu fler och bättre foton från systemkameran.

Stay tuned!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *