I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Pyssla vaser med Dremel 8100

plastikvase_og_lysestage_1Detta ska jag och barnen pyssla ihop denna vecka, snyggt va?! Ge bort till släkt och vänner tillsammans med nyplockade blommor. Måste bara handla in maskeringstejp etc så att vi kan börja! Ännu fler bilder och info finns här.

Enkelt byte av tillbehör för alla användningsområden

Dremel 8100 är ett allsidigt verktyg med en vikt på bara 415 gram. Nyheten ersätter föregångaren Dremel 8000 och har en variabel hastighet på mellan 5 000 och 30 000 varv per minut och är kompatibel med 100 olika tillbehör. En ny typ av nosmutter med integrerad nyckelmekanism gör att tillbehöret kan bytas i en handvändning- utan att ett extra verktyg behövs. En slank och ergonomisk design och ett soft grip-handtag som minskar vibrationer, gör att multiverktyget är användbart i alla projekt som kräver precision i utförandet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons