I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

RECEPT: Vegetarisk och somrig potatissallad med färskpotatis, Arla Apetina (fetaost), lök, körsbärstomater och ruccola.

Här är ett utav receptet som jag ska tillaga på min födelsedagsfest, visst ser den vacker ut?! Det är en oerhört god potatissallad som många av mina släktingar brukar efterfråga sommartid. Allra bäst blir rätten med färskpotatis, men det går självfallet bra med vanlig (hård)potatis också.

Ingredienser för buffé till 5 portioner:

1 kilo potatis, kokt och skivad
1 gul lök, finhackad
1 ask körsbärstomater, halverade
1 msk ljus vinäger
1 msk olivolja
Salt och peppar
300 gram fetaost (låg %), tärnad
100 gram ruccola

Gör såhär:

Koka upp potatisen tills den mjuknat och låt sedan svalna. Skär alla grönsaker och lägg i en stor bunke. Blanda olja, vinäger, salt och peppar i en liten skål och häll sedan över salladen. Häll ner den nu svalna potatisen samt fetaost och ruccola, blanda om.

Smaklig måltid!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *