I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Skriver på en bok…

Det kanske låter märkligt, men jag hade en mycket konstig dröm inatt, där jag drömde om en fantasy-händelse lik filmer som Narnia och Trollkarlen från Oz. Det var så spännande och jag drömde från början till slut, så har skrivit ned de huvudsakliga punkterna i storyn, lagt till lite – och hittills kommit hela två A4-sidor, och då är inte slutet färdigskrivet än eller alla detaljer inskrivna. Coolt!

Skrivit detta på mycket kort tid denna lunchrast. Riktigt kul faktiskt. Har en bit av slutet kvar. Sedan ska jag lägga in detaljer, person- och miljöbeskrivningar etc. Det kommer att bli riktigt spännande att se om det går att sälja in denna bok. Om inte, så låter jag i alla fall trycka upp boken och ha egna exemplar hemma som barnen får läsa när de blir äldre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *