I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Pressvisning: stoppa korv tillsammans med Taylors & Jones, Philipson Söderberg och vinet Raimat Pasión

Idag har jag, Maggie, Atousa och Carro befunnit oss hos Cajsa Varg på S:t Eriksplan för att göra våra alldeles egna stoppade korvar deluxe! Vi fick även träffa korvmästarna Taylors & Jones som lärde oss hur man stoppar korv. På plats fanns även Philipson Söderberg och Raimats samt vatten och vinboxen Raimat Pasión som nyligen lanserades på Systembolaget.
Det var jättekul att få göra egen korv, så ni kan ju ana vad vi ska äta till Valborgsmiddag imorgon?! :-) Med oss hem fick vi även en box rödvin, Raimat Pasión samt det förklädet vi hade på oss när vi stoppade korv :-)
Bilder och video följer nedan:
DSC_0821 DSC_0823
DSC_0824
Jag valde dessa ingredienser:
1,8 kilo köttfärs
2 krukor basilika
1 näve ramslök
1 stor chili
4 vitlöksklyftor
Salt och peppar
DSC_0826 DSC_0829 DSC_0831 DSC_0836Atousa och Carro hade i rödvinet raimat, basilika, rosmarin, persilja, timjan, salt och peppar i sin första variant. Den andra varianten var bara med chili, salt och peppar.
atousa
Här kommer en bild på Atousa, jag hade precis likadana korvar som henne, men glömde fota det då vi filmade istället :-)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=uHedGqtu1d4]

Video på mig när jag får hjälp att stoppa korv :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *