I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Skylanders Giants Ninjini (tjej spelgubbe) + tävling: vinn Sprocket

Hämtat ut ett paket på ICA här på Kvarnbergsplan, när jag köpte grädde till kvällens kommande vegetariska grönsaks-soppa som ni får receptet i bloggen på lördag morgon! Joshua hängde med mig och blev så glad för brödernas senaste gubbe i samlingen av Skylanders Giants, nämligen kvinnliga spelgubben Ninjini.

Tävlingen om Sprocket finns här, avslutas 30 april med två lyckliga vinnare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *