I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Påskmiddag

image

Shalom mina vänner. Känns smått värdelöst att vakna 06 när man är ledig dock 😛

Uppdaterade inte igår, hade helt enkelt inte tid, hehe. Fixade en påskmiddag åt familjen, vilket tog sin lilla tid. Mina föräldrar var här, likväl min moster tillsammans med sin styvdotter. Och så min lillebror och hans flickvän. Och Rambo får vi ju inte glömma! Sedan var vi även på påskmiddag hemma hos mina svärföräldrar :-) Så jag hade fullt upp :-)

Fler bilder kommer senare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *