I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Kryssning med Birka påsklovsveckan

Se där, jag vann visst en tävling hos Liniz reseblogg! Taaaaack så himla mycket! Jag har aldrig åkt med Birka, så det ska bli riktigt spännande att ptova på dem. Frukost ingår även i vinsten, perfekt ju! Nu är det dessutom påsklovsveckan, så det kommer att vara mycket aktiviteter för barnen :-)

Kvalité utsides 4-bädd

Passar dig som önskar bo högre upp med fin utsikt och ha tillgång till kylskåp, kassaskåp och två extrabäddar. Hytterna är 10,2 m² och belägna på däck 7, 8 och 9.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *