I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Påskpyssel denna helg!

Måste börja detta inlägg genom att visa er hur fin min äldsta son var som påskgubbe igår, när vi i porten här tiggde godis mot fina påskkort.

Några av alla påskkort vi gjorde tillsammans, jag och barnen, igår :-)

Jag och Joshua gjorde dessa, min till vänster 😉

Zacharias pyssel till vänster, Joshuas till höger.

Pappa Simos till vänster, Zacharias till höger.

Denna låda gjorde vi om till en påsk-låda! Målade locket med hobbyfärg, enkelt och smidigt. Inuti ligger prasselpapper och ett påskägg – detta ska vi ge bort i påskpresent :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *