I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Tjohoo, har surprise till er läsare!!!

Gissa vaaad?! :-) Jag ska under kommande veckas gång ordna hela två tävlingar här i bloggen! Det är svenska Rosenseriens Rosenkräm antirynk och Spraydeodorant, vilka har blivit nominerade till ”Årets Svenska produkt” 2013 i svenska skönhetsbranchens största tävling – som jag ska tävla ut till er! Det blir två separata tävlingar med en vinnare per tävling.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *